SOURCE förser det offentliga Sverige med framtidens ledare.

I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder att hitta och utvärdera de bästa chefskandidaterna genom executive search och fördjupade personbedömningar.

Våra kunder finns inom samhällsnyttan så som kommuner, landsting, akademin och statliga verksamheter i hela Sverige. Våra uppdrag spänner över alla olika chefsnivåer i en organisation, från högsta ledningsnivå till första linjens chefer.

SOURCE har kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är en del av NGS Group som är en börsnoterad koncern med verksamheter inom bemanning och rekrytering.

 

Urvalskonsult/leg. psykolog

SOURCE växer och vi förstärker vårt team med en urvalskonsult/leg. psykolog.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag handlar primärt om att utföra potential- och riskbedömningar av ledare med hjälp av arbetspsykologiska tester och fördjupade intervjuer. Vidare agerar du konsultativ rådgivare till våra uppdragsgivare i samband med ledarurval och bidrar tillsammans med det övriga teamet till att utveckla våra kundrelationer. Vi ser gärna att du vid behov även vill arbeta med aktiv kundbearbetning eller med research och rekrytering i våra executive search-uppdrag.

Vem är du?
Vi söker dig som är leg. psykolog med några års erfarenhet av arbetspsykologisk testning och urval av chefer och/eller specialister. Du har aktuell kompetens inom psykologisk testmetodik och psykometri och vi ser gärna att du är certifierad i något eller några testinstrument. Tidigare erfarenhet från rekrytering eller executive search är en fördel, samt erfarenhet från arbete i eller med offentlig sektor.
Du har en affärsmässig inställning samt hög serviceinriktning och flexibilitet i samarbetssituationer internt och externt. Du visar på personlig mognad och integritet samt har en hög kapacitet och god stresstolerans. För att trivas hos oss tror vi också att du är samhällsintresserad samt har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
För rätt person finns det goda möjligheter att snabbt få ta sig an fördjupade personbedömningar på högsta ledningsnivå samt att på sikt delta i strategisk affärsutveckling av tjänsteområdet second opinion. Du får möjlighet att verka i en mycket professionell miljö med stimulerande och utmanande uppdrag på hög nivå. De flesta av dina kollegor är seniora konsulter och du kommer att komma till ett företag som värdesätter din kompetens högt. Som del av NGS Group ingår vi i en större helhet där vi ser positivt på möjligheter till kunskapsutbyte och samarbete med övriga affärsområden inom koncernen.

Välkommen att skicka in en intresseanmälan snarast, dock senast 2021-10-07. Urval sker löpande.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Jan Mörén, Head of Consulting, på 076-883 40 63, jan.moren@source-executive.se.