SOURCE förser det offentliga Sverige med framtidens ledare.

I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder att hitta och utvärdera de bästa chefskandidaterna genom executive search och fördjupade personbedömningar.

Våra kunder finns inom samhällsnyttan så som kommuner, landsting, akademin och statliga verksamheter i hela Sverige. Våra uppdrag spänner över alla olika chefsnivåer i en organisation, från högsta ledningsnivå till första linjens chefer.

SOURCE har kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är en del av NGS Group som är en börsnoterad koncern med verksamheter inom bemanning och rekrytering.

 

Seniorkonsult

SOURCE växer och vi utökar därför vårt team med en senior rekryteringskonsult.

Arbetsuppgifter
Som seniorkonsult ansvarar du för chefsrekrytering. Du har huvudansvaret för att projektleda rekryteringsuppdraget och säkerställa hög kvalitet i leverans av uppdragets samtliga delar. I rollen som seniorkonsult ansvarar du för kundkontakter, intervjuer och presentationer av kandidater. Du har även eget kundansvar och ansvarar för att skriva offerter, anbud samt vara delaktig vid upphandlingar. På SOURCE jobbar vi alltid i team bestående av ansvarig konsult, researcher och urvalspsykolog. Det teambaserade arbetssättet är en viktig del av vår kultur och för att trivas hos oss behöver du uppskatta och bidra till dessa interna samarbeten.

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av chefsrekrytering. Tidigare erfarenhet av rekrytering inom offentlig verksamhet är en fördel. Som seniorkonsult har du ett sälj- och budgetansvar där du aktivt arbetar med att bearbeta befintliga och potentiella kunder. Du är affärsmässig och har ett konsultativt förhållningssätt i dialogen med kunder och kandidater

Du uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift och är van att sammanställa underlag så som kravprofiler, uppdragsbeskrivningar, annonsunderlag mm. med hög kvalitet. Då våra kunder finns inom samhällsnyttan tror vi att du kommer bäst till din rätt om du, liksom resten av teamet, har ett genuint samhällsengagemang och är insatt i och uppdaterad på vad som sker i det offentliga Sverige.

Vi erbjuder
Vi på SOURCE är ett engagerat och professionellt gäng med en nyfikenhet och affärslust som genomsyrar vårt arbete. Vi arbetar med hjärta och sinne för människa, samhälle och affär och vi är mycket stolta över våra höga kvalitetsbetyg. Vi tror att det är en del av vår framgång! Känner du igen dig och vill bli vår nya kollega?

Vi sitter i moderna lokaler på Kungsgatan i Stockholm. Som seniorkonsult får du möjlighet att verka i en mycket stimulerande miljö med utmanande uppdrag på hög nivå. De flesta av dina kollegor är seniora konsulter och du kommer att komma till ett företag som värdesätter din kompetens högt. Som del av NGS Group ingår vi i en större helhet där vi ser positivt på möjligheter till kunskapsutbyte och samarbete med övriga affärsområden inom koncernen.

Välkommen att skicka in en intresseanmälan snarast, dock senast 2021-10-07. Urval sker löpande.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Jan Mörén, Head of Consulting, på 076-883 40 63, jan.moren@source-executive.se.