SOURCE förser det offentliga Sverige med framtidens ledare.

I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder att hitta och utvärdera de bästa chefskandidaterna genom executive search och fördjupade personbedömningar.

Våra kunder finns inom samhällsnyttan så som kommuner, landsting, akademin och statliga verksamheter i hela Sverige. Våra uppdrag spänner över alla olika chefsnivåer i en organisation, från högsta ledningsnivå till första linjens chefer.

SOURCE har kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är en del av NGS Group som är en börsnoterad koncern med verksamheter inom bemanning och rekrytering.

 

Researcher

SOURCE växer och vi vill därför stärka vårt team med en engagerad och erfaren researcher till vårt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som researcher på SOURCE får du möjlighet att arbeta med utmanande chefsrekryteringar på hög nivå. Du arbetar framför allt med att, utifrån en given kravprofil, identifiera, kartlägga och kontakta potentiella kandidater för en given befattning. Tillsammans med någon av våra seniorkonsulter arbetar du med tempo och effektivitet i att nå framgång och matcha kompetens med behov. För oss betyder en lyckad rekrytering att både våra kunder och kandidater behandlas med respekt och lyhördhet samt givetvis att vi når i mål. Att både kunder och kandidater är nöjda, möts av professionalism och kompetens hos oss ser vi som en självklarhet.

Vem är du?
Vi tror att du en öppen, kreativ och strukturerad person med några års erfarenhet från HR-området. För att trivas som researcher tror vi att du tycker om att ta nya kontakter, är orädd och affärsmässig samt har ett genuint samhällsintresse. Ett konsultativt förhållningssätt är en viktig egenskap, likaså att du trivs i samarbete med kollegor, kunder och kandidater. Du har en akademisk examen från PA-linjen eller annan relevant utbildning och du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete med kunniga och trevliga kollegor. Vi kan lova att du blir allmänbildad, får en bred överblick över Sveriges förvaltning och genom våra rekryteringar får möjlighet att bidra till ett gott ledarskap som kommer hela Sverige tillgodo.

Vi jobbar med kunskapsöverföring internt i de team där researchers, seniorkonsulter och urvalspsykologer samarbetar i rekryteringsprocesserna. SOURCE ingår i, och delar lokaler med, NGS Group med ett flertal andra verksamheter inom bemanning och rekrytering och vi strävar efter att stötta och hjälpa varandra inom hela koncernen. Vi sitter i moderna lokaler på Kungsgatan i Stockholm.

Välkommen att skicka in en intresseanmälan snarast, dock senast 2021-10-07. Urval sker löpande.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Jan Mörén, Head of Consulting, på 076-883 40 63, jan.moren@source-executive.se.