NGS är en dynamisk och tillväxtfokuserad bemannings- och rekryteringskoncern inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och executive search. Sedan 2007 har koncernen utvecklats från att vara ett mindre bemanningsbolag till att idag vara en snabbväxande koncern med avtal och engagemang som täcker hela Sverige, Norge och Finland.
Vi arbetar med nischade segment med stort behov av effektiva personallösningar. Vårt uppdrag är att bistå våra kunder, konsulter och kandidater med att hitta de alternativ och de lösningar som är bäst lämpade för deras behov och önskemål. Detta gör vi genom ett arbetssätt där vi arbetar nära våra kunder och konsulter. Tillsammans och Affärslust är koncernens ledstjärnor.

 

Content Manager

Drivs du av att få varumärken att briljera och är en fena på att få digitala kanaler att samspela? NGS Group är en familjär koncern med stort hjärta, vi verkar inom rekrytering och bemanning till privat och offentlig sektor under ett flertal starka varumärken. Vi söker nu förstärkning med att förmedla dessa i sociala medier, hemsidor liksom via olika event.

Som content manager ansvarar du för kommunikationen av alla våra varumärken. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra olika verksamhetsområden och du får en central roll på vårt huvudkontor på Kungsgatan i Stockholm.

Tillsammans med verksamhetscheferna sätter du kommunikationsplaner och säkrar att genomförandet sker på ett sätt som är förenligt med vårt varumärke, internt och externt. I rollen ingår att ansvara för det dagligt innehåll, planering och uppföljning. Ditt fokus är framför allt på våra sociala mediekanaler men också på webb och webinar med ett tydligt affärsmässigt syfte.

Som content manager har du också en viktig uppgift i att hålla vår interna kommunikation levande och inspirerande. Som du ser är rollen bred och du måste ha god förmåga att planera och prioritera. Du rapporterar till NGS COO.

Vi tror att du:
• Har erfarenhet av content management och sociala medier (främst Linkedin, FB, instagram)
• goda kunskaper inom Google Analytics, marketing automation och SEO
• hanterar ett eller flera av: Adobe Photoshop, Indesign och Illustrator
• är datadriven och analytisk men även kreativ och finurlig
• är kommunikativ, resultatinriktad och tycker om att samarbeta
• vill ha möjlighet att påverka din roll och utvecklas
• har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot digital kommunikation/marknadsföring

Vi vill ha din ansökan senast den 22 april, men ansök så snart som möjligt. Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Den här rekryteringen utförs av vårt dotterbolag SOURCE Executive Recruitment.

 


LISA MASTALIR

SENIORKONSULT
  •  +46 (0)72 - 723 27 24
  •  lisa.mastalir@source-executive.se