NGS är en dynamisk och tillväxtfokuserad bemannings- och rekryteringskoncern inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och executive search. Sedan 2007 har koncernen utvecklats från att vara ett mindre bemanningsbolag till att idag vara en snabbväxande koncern med avtal och engagemang som täcker hela Sverige, Norge och Finland.
Vi arbetar med nischade segment med stort behov av effektiva personallösningar. Vårt uppdrag är att bistå våra kunder, konsulter och kandidater med att hitta de alternativ och de lösningar som är bäst lämpade för deras behov och önskemål. Detta gör vi genom ett arbetssätt där närhet till kund och konsult, följsamhet, engagemang och trygghet är viktiga ledord.

 

Vi söker marknadskoordinator

Är du ambitiös och innovativ med en energinivå utöver det vanliga? NGS Group är en familjär koncern med stort hjärta, vilket vi behöver hjälp att förmedla i sociala medier, webb och event! Som vår nya marknadskoordinator kommer du att ha ett nära samarbete med alla våra verksamhetsområden och ha en central roll på vårt huvudkontor på Kungsgatan i Stockholm. Vi älskar att lära oss nya saker och eftersom du blir vår expert inom området kommer du ha stora möjligheter att påverka din roll.

Vi söker dig som har lätt för att sätta dig in i olika verksamheter och kan skapa texter och material som väcker intresse. Du har god analytisk förmåga och använder dina kunskaper och erfarenheter för att på ett smart och effektivt sätt nå våra olika målgrupper med rätt budskap. Som person är du kommunikativ, tycker om att samarbeta, är resultatinriktad och trygg i dig själv.

Så om du
• har jobbat med liknande uppgifter på reklambyrå eller marknadsavdelning
• är superuser på Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och Youtube
• kan omvandla strategier till konkreta aktivitetsplaner
• använder Google Analytics för att utvärdera och på smartast sätt skapa nästa aktivitet
• tycker att skriva är det roligaste som finns
• tar en självklar plats i festkommitén
• och har en modern, eftergymnasial utbildning inom marknadsföring

är du en perfekt matchning för oss!

Vi vill ha din ansökan senast den 5 december, men ansök så snart som möjligt, vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Den här rekryteringen utförs av vårt dotterbolag SOURCE Executive Recruitment.

 


LISA MASTALIR

SENIORKONSULT
  •  +46 (0)72 - 723 27 24
  •  lisa.mastalir@source-executive.se