JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.
JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Vi omsätter cirka 16 miljarder kronor och har 2 600 medarbetare.�

 

Arbetschef

Vi söker en Arbetschef till JM Region Väst med placering på regionkontoret i Göteborg. Du kommer att ansvara för projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder.

UPPDRAGET
I din roll som Arbetschef kommer du ansvara för cirka tre projekt i pågående produktion där bland annat personalansvar för de aktuella produktionstjänstemännen ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
◾ Ansvara för att tillsammans med utvald Platschef planera och förbereda inför produktionsstart.
◾ Implementera och verka enligt gällande strategier för produktion.
◾ Personalansvar, inklusive utveckling och lönesättning för underställd personal.
◾ Vara Bas-P under produktionsskedet samt bevaka att arbetsmiljöansvaret i produktion efterlevs.
◾ Kontinuerlig uppföljning av godkänd produktionskalkyl samt rapportering till projektledare och produktionschef.
◾ Delta tidigt i projektskedet och komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion.
◾ Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval, detta arbete utförs tillsammans med kalkylator.
◾ Tillsammans med inköpare genomföra tidiga projektinköp av installationer, underentreprenörer och material.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från byggbranschen varav ett flertal år från produktion. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör men även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar.
Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du är affärsmässig och har hög samarbetsförmåga. För att trivas i rollen är viktigt att du trivs med att coacha och utveckla personal. Vidare är du kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt och har ett öga för såväl detaljer som helheten. Du är ekonomiskt sinnad och besitter förmågan att vara lojal mot regionens mål. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

JM ERBJUDER
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.
Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

INTRESSEANMÄLAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704-140010 eller mejla karin.rudhag@source-executive.se
Sista ansökningsdag är den 2 mars 2020. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.