Folktandvården Gävleborg är ett regionägt bolag och det fjärde största tandvårdsföretaget i Sverige. Här jobbar ca 450 medarbetare på 14 orter med 18 allmäntandvårdskliniker. Hos oss finns specialister i protetik, parodontologi, käkkirurgi, ortodonti, pedodonti, bettfysiologi, odontologisk radiologi samt orofacial medicin. Drygt 50 % av länets vuxna invånare och 95 % av barnen och ungdomarna väljer att komma till våra kliniker. Omsättning 2018 var 451 mkr.

 

Klinikchef, Bollnäs

Klinikchef till Folktandvården Gävleborg AB

Vill du jobba hälsofrämjande med människor i alla åldrar, i en organisation som tar tillvara på både kunskap och ambition? Lockas du av möjligheten att få jobba brett, med stora möjligheter till vidareutveckling? Hos oss hittar du en härlig känsla av att bidra till något större, och du blir en del av ett stort team med mycket stolthet och engagemang i sitt arbete.

Arbetsuppgifter

Som Klinikchef har du ett totalansvar för verksamheten med budget-, resultat- och medarbetaransvar. Du ansvarar för att säkra en kvalitativ och ekonomiskt uthållig verksamhet med fokus på patienternas förväntan och invånarnas tandhälsa. Som Klinikchef inom Folktandvården Gävleborg är du en engagerande ledare, och med geografiskt utspridda klinikchefskollegor bidrar du i samarbete, samverkan och verksamhetsutveckling i ett redan väl fungerande bolag. Du upprätthåller drivkraften och ser till både klinikens och bolagets bästa där fokusområden bl.a. kommer vara att möta förändringar inom tandvården, teknikutveckling samt att attrahera och behålla kompetens. Klinikchefen rapporterar direkt till VD och är placerad på Kliniken i Bollnäs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom odontologi, och en engagerande, kommunikativ och lyhörd ledare. Det är en fördel om du redan har erfarenhet av att arbeta som verksamhetschef med budget-, resultat- och medarbetaransvar. Som person är du kvalitets- och resultatinriktad. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är lyhörd samt har förmåga att skapa goda relationer internt såväl som externt. Du har ett helhets- och konsekvenstänkande. Med din affärsmässighet driver du verksamheten utifrån ett företagsekonomiskt sunt perspektiv med en uthållig och hållbart god ekonomi för ögonen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Chefsavtal
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Andra uppgifter

I den här rekryteringen samarbetar Folktandvården Gävleborg AB med Source Executive Recruitment AB och sista ansökningsdag är den 18 november. Märk din ansökan med referensnummer A731162. Ansökningar som inkommer till Folktandvården blir en allmän handling.

Om du vill göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan för att i ett första steg diskutera tjänsten närmare, kan du göra detta via SOURCE hemsida, http://source-hr.se/lediga-tjanster/
Kontakta Monica Landmark tel 0731-550014 monica.landmark@source-executive.se eller Jonna Ramm-Schmidt tel 0708-641334 jonna.ramm-schmidt@source-executive.fi

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via http://ftvgavleborg.se/sv/Om-Folktandvarden/Jobba-i-Folktandvarden-ny/Lediga-jobb/ och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Sista ansökningsdag: 18 november 2019
Arbetsgivarens referensnummer: A731162

Upplysningar

Sara Karlsson
HR chef
026 15 78 63
sara.c.karlsson@regiongavleborg.se

Ashraf Qatanani
Facklig representant TT
ashraf.qatanani@regiongavleborg.se

Linnea Lammi
Facklig representant SRAT
linnea.lammi@regiongavleborg.se

Brittan Lindell
Facklig representant Vision
brittan.lindell@regiongavleborg.se