Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.

 

Verksamhetschef till hemtjänsten i Haninge/Tyresö

Arbetsuppgifter
Rollen som verksamhetschef innebär att du självständigt ansvarar för att planera, leda, utveckla och kvalitetssäkra arbetet inom hemtjänstverksamheten. Du arbetar med att skapa och bibehålla goda relationer till kunder, anhöriga/närstående och medarbetare. I din roll ingår att utveckla kontakter med kommunen samt pensionärsorganisationer. Du har ansvar för att beviljade insatser utförs mot kund, samt resultat- och personalansvar för din verksamhet. I din roll förväntas du utföra uppdraget enligt vårt avtal med kommunen, samt ansvara för översyn av rutiner och processer i kvalitetsledningssystemet och se till att vi arbetar enligt dessa. Översynen ska ske kontinuerligt. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetens gruppchefer samt övriga kollegor inom Ersta diakoni. Utöver detta har du återkommande samarbete med kommunen och svarar för uppföljning gentemot dem, samt deltar i utbildningar och möten i deras regi. I din roll rapporterar du till områdeschefen.

Kvalifikationer
Krav för att komma ifråga för tjänsten är att du har en avslutad högskoleutbildning med social inriktning; t.ex. Socionom- eller social omsorgsutbildning. För att bli aktuell för rollen skall du dessutom ha minst 3 år sammanhängande erfarenhet av arbetsledning inom social omsorg. Erfarenhet från hemtjänst är meriterade.
Du är väl förtrogen med lagar, förordningar och föreskrifter inom verksamhetsområdet och det är positivt om du har erfarenhet av kvalitetsarbete.

Som person är du positiv, utåtriktad och har en stark drivkraft. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och trivs i ett relationsbyggande arbete. Din organisationsförmåga är god, du har ett helhetsperspektiv och kan handskas med många varierande arbetsuppgifter samtidigt. Du har förmåga att arbeta resultatinriktat, och systematiskt bedriva och följa upp förbättringsarbeten i verksamheten.

Du som söker denna tjänst är en erfaren, trygg och beslutsmässig ledare med förmåga att få dina medarbetare att växa och ta ansvar. Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå målen och du är en självklar förebild som lever efter företagets värderingar.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansök senast: 2020-02-14
Referensnummer: A893160

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktperson
Katrin Rova Chef inom Omsorg 076 695 56 76, katrin.rova@erstadiakoni.se

I den här rekryteringen samarbetar Ersta Diakoni med Source Executive Recruitment. Vid frågor, en första konfidentiell kontakt eller en intresseanmälan är du välkommen att kontakta SOURCE konsulter Maria Lahne, 072 888 60 07, maria.lahne@source.executive.se eller Solaleh Khorramshahi, 070 360 38 89, solaleh.khorramshahi@source-executive.se

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!