10xgenomics skapar verktyg för vetenskapliga upptäckter som blottlägger och löser biologins och sjukdomarnas komplexitet. 10xgenomics prisbelönta Chromium System gör det möjligt för forskare runt om i världen att i ännu högre grad förstå biologins grunder som tidigare inte varit möjlig.
Drivna av sin vision “Accelerate the mastery of biology to advance human health” i kombination med beslutsamhet och passion har 10xGenomics lyckats ta fram innovationer som inte tidigare setts inom short-read sequencing-teknologi. Därmed har man lyckats förändra hur Genomic Information görs tillgängligt och denna skillnaden märks genom en dynamisk energi som genomsyrar hela verksamheten och man söker alltid efter de bästa av de bästa för att hela tiden utveckla verksamheten.
10xgenomics, som grundades 2012, har nu ca 400 anställda. Huvudkontoret ligger i Pleasanton i Kalifornien. Kontor finns också i Leiden (Nederländerna), Stockholm samt Singapore och Shanghai. Företaget har också ett stort nätverk av distributörer, ett nätverk som växer kontinuerligt och 10xgenomics växer i mycket hög takt. Läs mer på http://www.10xgenomics.com

 

Office Manager


Vi söker en självgående Office Manager som uppskattar en utvecklingsorienterad och internationell miljö

Vi söker en Office Manager till vårt kontor i Stockholm, nära Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Den vi söker är en utvecklingsorienterad kontorschef som bidrar till att vår verksamhet fungerar som ett väloljat maskineri. Genom att organisera och koordinera vår kontorsadministration och våra kontorsrutiner förväntas du säkerställa att verksamheten bedrivs på ett produktivt, effektivt och säkert sätt. Du kommer att ansvara för vårt svenska interna regelverk, kommunikationsstrategi, ”strömlinjeforma” administrativa rutiner, styrning av förråd, inköp av kontorsvaror och utrustning mm.
Du rapporterar till vår Director of R&D - Sweden samt till vår World-wide corporate controller som är placerad i Kalifornien. Bredden och kontaktytorna gör att det är viktigt att du kan ta på dig ”olika hattar” och kunna hantera olika administrativa och operativa support-relaterade arbetsuppgifter. Vi söker en strukturerad och självgående person som drivs av intresse och en kontinuerlig vilja att utveckla samt förbättra verksamheten. Du är en ”self-starter” och problemlösare som trivs i internationell verksamhet med högt tempo och ständig förändring.

Arbetsuppgifter
Bland dina arbetsuppgifter kan nämnas:
- kontaktperson för samtliga administrativa rutiner inom verksamheten
- samarbetspartner med huvudkontoret gällande HR-frågor och koordinering med IT-avdelningen när det gäller teknik och kontorsutrustning samt samarbeta med övriga kontor inom organisationen
- kontaktperson gentemot externa redovisnings- och revisionsbyråer
- kontakt med leverantörer, sätta upp nya avtal, förhandla priser etc.

10xGenomics Sverige har ett 10-tal anställda inom forskning och som Office Manager har man inget personalansvar. Man planerar dubbla antalet anställda och i takt med att verksamheten växer är det inte omöjligt att rollen också innebär personalansvar.

Kvalifikationer
- Minst 5 års erfarenhet som Office Manager i en medelstor verksamhet
- Det är ett plus om du har en fil kand examen inom ekonomi eller liknande
- Du kan tala och skriva både svenska och engelska obehindrat
- Du har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem
- Du har erfarenhet av budget- och redovisningsfrågor

Placeringsort
Stockholm

Ansök senast
Lämna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande!

Upplysningar
För ytterligare information kontakta Ingela Papinski på SOURCE, ingela.papinski@source-executive.se, 0705 - 76 18 76.

 


INGELA PAPINSKI

SENIORKONSULT
  •  0705- 76 18 76
  •  ingela.papinski@source-executive.se