Med drygt 20 år i branschen är SOURCE idag ett ledande konsultbolag inom chefstillsättning och urval. Utmärkande för våra uppdrag är inriktningen på ledande befattningar och andra mer krävande positioner samt att vår konsultativa verksamhet vilar på en beteendevetenskaplig och evidensbaserad grund.

SOURCE har genomfört över 2 000 rekryteringsuppdrag till samhällsnyttiga organisationer de tolv senaste åren och har ett 100-tal kunder inom stat, kommun och landsting runt om i hela Sverige.
Sedan juni 2017 är SOURCE en del av NGS Group AB (Publ).

 

Samhällsintresserad researchkonsult till SOURCE Stockholm.

Gemensamt för oss på SOURCE är ett stort samhällsintresse samt engagemang för ledarskap och organisationer. Nu söker vi dig som vill få en möjlighet att jobba med rekrytering till komplexa chefsroller i samhällsnyttiga organisationer.

Som researchkonsult jobbar du med att kartlägga, identifiera och attrahera kvalificerade chefskandidater genom aktiv uppsökande marknadskartläggning (executive search). Det innebär att du lägger stor vikt vid att analysera marknaden utifrån det specifika rekryteringsuppdraget, proaktivt kontaktar och bygger relation med potentiella kandidater. Du jobbar tillsammans med någon av våra seniorkonsulter genom hela uppdraget och som en del i rekryteringsprocessen analyserar du våra uppdragsgivares behov, rapporterar till kund samt genomför telefonintervjuer och strukturerade referenssamtal.

Utmärkande för våra researchers är kreativitet, ihärdighet och en förmåga att förstå hur olika verksamheter är organiserade och vilket ledarskap som eftersöks. Vi tror att du delar dessa egenskaper och att du är resultatorienterad, samarbetsinriktad samt har en god förmåga att hantera press. Du är nyfiken på att träffa kunder och sätta dig in i deras uppdrag samt trivs med att verka i en professionell miljö där vi värdesätter hög kvalitet. Aktiv omvärldsbevakning inom både offentlig och privat sektor samt ett intresse för samhällsfrågor ser vi som centralt för alla som jobbar hos oss.

Akademisk utbildning inom t.ex. beteendevetenskap, psykologi eller samhällsvetenskap är ett krav. Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med research, gärna inom rekryteringsbranschen, men är även öppna för dialog med dig som är ny i branschen. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig möjlighet att få verka i en mycket professionell miljö med stimulerande och utmanande uppdrag på hög nivå. Vi har kontor på Kungsgatan i Stockholm och sitter i trevliga lokaler tillsammans med våra övriga kollegor inom NGS-koncernen.

Om du har frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Petra, Head of Research, 076-878 15 40, petra.thordendal@source-executive,se

Vi jobbar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt.