Göteborgs Hamn är Skandinaviens största hamn, hamnen i Göteborg som utgör ett logistiskt centrum i Sverige där en tredjedel av Sveriges import och export av varor flödar varje år. Göteborgs Hamn AB är det bolag i Göteborgs Stad som med sina 130 medarbetare arbetar med allt från att underhålla och bygga kajer, driva Sveriges största Energihamn, till att tillsammans med terminaloperatörerna i hamnen marknadsföra hamnens tjänster nationellt och internationellt. Göteborgs Hamn AB ägs av Göteborgs Stad. För mer info se http://www.goteborgshamn.se

 

Säljansvarig Logistikfastigheter

UPPDRAGET
Nu byggs det en helt ny logistikpark precis i anslutning till Göteborgs Hamn - Port of Gothenburg Logistics Park. I detta attraktiva läge växer det fram en miljon kvadratmeter stor park endast tio minuter från kajkanten. Göteborgs Hamn AB har mark i två områden av logistikparken och totalt kan hamnbolaget erbjuda ca 250 000 kvadratmeter lagringsyta i attraktivt läge. Det nya logistikområdet planeras stå klart 2025 och samtliga blir moderna, högkvalitativa byggnader enligt senaste miljöstandard.
Som säljansvarig för det nya affärsområdet logistikfastigheter förväntas du att bygga upp egen kompetens och organisation från grunden. Rekrytering av säljansvarig är den första och kommer att få stöd av marknad, ekonomi och administration internt.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att leda försäljning av logistikfastigheter, där du arbetat med hela affären från försäljning, offertarbete, förhandling till avtal. Du har god kännedom om marknaden för logistikfastigheter och ett nätverk inom branschen. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och logistik. Du behärskar svenska och engelska på förhandlingsnivå.
Som person är du driven, självständig och bekväm med att arbeta i uppbyggnadsfas. Du ser glädjen i att forma rutiner och sätta ramar. Du har resultatfokus med långsiktigt perspektiv och har tidigare visat goda resultat av försäljningsarbete inom liknande område. Att få möjlighet att arbeta med ett av Sveriges mest intressanta logistikfastigheter ser du som en fantastisk möjlighet som också kommer att bidra till helheten för Göteborgs hamn.
GÖTEBORGS HAMN ERBJUDER
Göteborgs Hamn AB är en liten organisation med 130 anställda, men en stor aktör med starkt varumärke. Vi erbjuder dig möjligheten att påverka hamnens långsiktiga utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv. Vi sitter i härliga lokaler med magnifik älvutsikt i Amerikaskjulet intill Stigbergstorget. Tjänsten är säkerhetsklassad. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

FORMELL ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE, om du vill göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta via intresseanmälan på http://www.source-executive.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Karin Rudhag, 0704-140010, karin.rudhag@source-executive.se eller Solaleh Khorramshahi, 070-3603889, solaleh.khorramshahi@source-executive.se.