Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag. Läs mer på http://www.molndalenergi.se

 

Affärsutvecklare

Nära och enkelt med passion för miljön!

Tillgången på energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Mölndal Energi är mitt i en spännande förändringsresa och sedan årsskiftet är Mölndal Energi till 100% ett fossilfritt företag både inom produktionen och egna transporter. Mölndal Energis vision är att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder. Nu har du möjlighet att följa med på vår förändringsresa då vi söker en energisk affärsutvecklare för att ytterligare öka takten i vårt framtidsarbete.

UPPDRAGET
Som affärsutvecklare är din roll att utveckla och föreslå nya affärer med fokus på marknaden och kundernas behov. Du förväntas identifiera nya strategiska och operativa affärsmöjligheter med tyngdpunkt på affären inom elhandel men även övriga tjänster såsom fjärrvärme, solceller, ladd stolpar, energitjänster och digitala tjänster. Affärsutvecklarens uppdrag innebär också att självständigt utveckla nya och befintliga erbjudanden och tjänster samt testa och implementera dessa i effektiva processer –alltid utifrån kunskap om kund och omvärld. Uppdraget innebär också att utveckla samarbetet med våra partners samt kontinuerligt leta nya försäljnings- samarbeten och kanaler. Som affärsutvecklare utformar du kampanjer och on-lineförsäljning.

FÖRVÄNTNINGAR
Vi ser att du har en högskoleutbildning som civilingenjör eller motsvarande utbildningsnivå relevant för arbetet. Du har något eller några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete och god erfarenhet av att arbeta med hållbara affärer. Vi söker dig som har ett stort engagemang och ett strukturerat arbetssätt. Som person är du drivande och resultatinriktad med en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är analytisk, kommunikativ, handlingskraftig och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du är en prestigelös och tillmötesgående person som trivs i en härlig arbetsmiljö.

ERBJUDANDE
Mölndal Energi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du får stor möjlighet att påverka din arbetssituation.

INTRESSEANMÄLAN
För mer information om tjänsten kontakta konsulterna Sofia Rasmusson 070-508 0328, eller Zara Nilsson 073-3355769. Lämna din intresseanmälan på http://www.source-executive.se. 


SOFIA RASMUSSON

KONSULT
  •  0705-080328
  •  sofia.rasmusson@source-executive.se