SOURCE är det ledande chefsrekryteringsföretaget till den offentliga sektorn och genom vårt dotterbolag decennium3 verkar vi även på den internationella och privata marknaden. Evidensbaserad metodik, hög kvalitet och teoribaserat arbetssätt liksom vårt sätt att kombinera innovativa tjänster och lösningar gör oss unika inom vår nisch. Våra värderingar skrivs metod, tillsammans och resultat.

 

RESEARCHKONSULT
Ett utmanande, utåtriktat och kreativt arbete!
Som researcher hos oss arbetar Du med att identifiera och attrahera kvalificerade chefskandidater till våra rekryteringsuppdrag. Du kommer att arbeta med allt från genomförande av marknadskartläggningar, telefonkontakter med potentiella kandidater, kvalificering av kandidater till intervju, referenstagningar, uppföljning av uppdrag, kundbesök, kundkontakter, utformning av kravprofiler och verksamhetsbeskrivningar, etc. Du ingår alltid i ett projektteam som arbetar nära kunden.
Som researcher får du utnyttja hela din potential när det gäller att hitta intressanta profiler. Du tar kontakter i och bortom ditt eget nätverk och bara din egen kreativitet sätter gränsen när det gäller att hitta rätt person.

FÖRVÄNTNINGAR:
Vi förväntar oss att Du är samhällsintresserad och följer med i samhällsdebatten. Genom aktiv omvärldsbevakning vet du vad som är aktuellt inom både offentlig och privat sektor.
Du är resultatorienterad utöver det vanliga och trivs i en prestationsinriktad professionell miljö med höga kvalitetskrav. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från försäljning, HR, rekrytering, research, mötesbokningar eller liknande. Förmågan att tänka nytt, en stark vilja att prestera, ihärdighet och noggrannhet i kombination utmärker dig liksom mycket god social kompetens och en god samarbetsförmåga. Du har en eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, marknadsföring, ledarskap eller research.
Du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Har du frågor så kontakta Christel Persson, researchansvarig, tel. 0736 – 55 23 00 christel.persson@source-executive.se

Välkommen till SOURCE!

Du söker tjänsten via länken nedan.