Med närmare 20 år i branschen är SOURCE idag ett ledande konsultbolag inom chefstillsättning, ledarutveckling och urval. Utmärkande för våra uppdrag är inriktningen på ledande befattningar och andra mer krävande positioner samt att vår konsultativa verksamhet vilar på en beteendevetenskaplig och evidensbaserad grund.

Vår tjänsteleverans blir ofta unik då vi kombinerar våra kompetenser inom varumärkesfrågor, evidensbaserat urval, HR management och marknadskartläggning på kreativa sätt och anpassar vår tjänst utifrån det unika behov som varje kund och befattning förutsätter.

Läs mer på: http://www.source-executive.se


 

Chefsrekryterare - offentlig sektor

Vi söker nu en erfaren executive search konsult för att komplettera vårt team av seniora och kunniga konsulter.

Våra resultat mäts på helheten då vi tror på ett teamorienterat och enhetligt arbetssätt, men givetvis har vi höga förväntningar på din kapacitet och prestation liksom din förmåga att utveckla kundrelationer.

KRAV: Minst 10 års erfarenhet från arbete som rekryteringskonsult, helst med inriktning executive search samt akademisk examen inom beteendevetenskapligt ämnesområde. Tidigare erfarenhet från chefsrekrytering till den offentliga sektorn är starkt meriterande.

Placering Stockholm. Vi ser helst att du är anställd hos oss, men vi är även öppna för en associerad underkonsult som arbetar dedikerat åt oss.

Kontakt: För en konfidentiell och förutsättningslös diskussion, kontakta VD Lars Elveback lars.elveback@source-executive.se, telefon: 070 – 768 51 70. Intervjuer sker löpande.


Välkommen till SOURCE!